Bruiloft trends van 2016

Veel toekomstige bruidsparen die komend jaar gaan trouwen zijn inmiddels al volop bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft. Ook de aankleding, styling en misschien wel het huren van een videozuil van de huwelijksdag kan natuurlijk niet ontbreken in de voorbereidingen.  In deze blog zetten we voor de aanstaande bruidsparen alvast enkele bruiloft trends van 2015 op een rij.

De kleuren van de bruiloft in 2016

In 2015 zullen goud en violet vaak als kleurthema gelden en dan met name lavendelblauw, pastel  en goud.  Deze kleuren worden dan vaak gecombineerd met crème wit, maar ook met grijs, beige of zandkleur. Naast blauw en goud blijven roze tinten ook weer heel erg in trek. Denk aan fuchsia, poeder roze, oud roze, zalm roze, of koraal roze. Veel bruidsparen kiezen dan ook voor meerdere roze tinten.

Videozuil huren

Een ontzettend leuke trend is het gebruik van videozuilen op bruiloften. Steeds vaker worden er videozuilen gehuurd met speciale attributen voor de gasten. Dit zijn vaak vintage verkleedsets nodigen gasten uit om zich gedurende de hele avond te vermaken met het maken van hilarische video’s. Van maskers op een stokje, tot gekke zonnenbrillen en boa’s, gasten vinden dit vaak enorm leuk om te doen en houden er als bruidspaar leuke opnames aan over. Een videozuil huren is vaak gemakkelijker dan gedacht wordt.