Videozuil op je bruiloft

Zit jij ook niet bepaald te wachten op een standaard klein berichtje en een handtekening van je gasten in een duf gastenboek? Wij hebben iets veel leukers: een videozuil. Daarin kunnen bruiloftsgasten een videoboodschap inspreken voor het bruidspaar. Het originele alternatief voor een receptieboek die voor zowel gasten als het bruidspaar een hele leuke aanvulling is op het feest.

Videozuil huren

Bereid jullie gasten voor als jullie een videozuil willen laten inspreken. Misschien kun je dit via de ceremoniemeester of weddingplanner laten doen, zodat de gasten weten waar ze aan toe zijn en alvast kunnen bedenken wat ze willen zeggen. Bij Videopaal kun je een bruiloftzuil huren die wordt afgeleverd op jullie bruiloft. De gasten kunnen filmpjes maken van maximaal een minuut die worden samengevoegd op een DVD. Zo kunnen ze hun gelukswensen en tips voor jullie kwijt zonder dat dit in een saai gastenboek hoeft. En na de bruiloft hebben jullie nog een leuke film om na te genieten van de dag.

Eenvoudig een videozuil reserveren

Een videozuil is al te huur voor €195 (exclusief transportkosten) en wordt gebracht op de dag van de bruiloft en de dag daarna weer opgehaald. Je kunt de videozuil bestellen op de website van Videopaal. Kijk voor meer informatie en een voorbeeldvideo op de site.