TIP: Gastenboek idee voor je bruiloft

Een gastenboek kiezen voor je bruiloft is geen makkelijke keuze. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden zoals een originele gastenboek waarin gasten een boodschap kunnen achterlaten. Maar de opties zijn de laatste jaren tien maal groter geworden door allerlei creatieve bedrijven die leuke oplossingen hebben bedacht zodat mensen op de beste manier hun gelukswens kunnen achterlaten. Een van die bedrijven is Videopaal.

Videozuil huren

Een videozuil is een uniek digitaal gastenboek. Jullie bezoekers kunnen een felicitatie inspreken in beeld en geluid. Dit gebeurt op een speciale computer die helemaal is omgebouwd tot een videozuil. Er zit een HD camera in die alle beelden scherp opneemt. De zuil beschikt over een groot scherm zodat jullie bezoekers kunnen zien waar de camera zit en hoe ze er uit zien wanneer ze iets opnemen. Een videozuil huren kan bij Videopaal.

Alles op DVD

De felicitaties en gelukswensen worden door Videopaal op een DVD gezet. Dankzij het DVD menu kan er handig door de verschillende opnames gekozen worden. Binnen twee weken na de bruiloft wordt de DVD al verzonden. Het mooie is dat je mensen persoonlijk een videoboodschap ziet opnemen. Vooral de opnames aan het eind van de avond zorgt voor hilarisch kijkgenot.