Videozuil tips

Tips voor de videozuil

Wanneer je besluit een videozuil te huren, dan wil je dat alle video’s goed en duidelijk opgenomen worden. Waar moet je dan rekening mee houden? In dit artikel vertellen we je hier meer over.  Het zou namelijk zonde zijn dat je geld betaald voor een mooie herinnering aan een feest en het uiteindelijk tegen valt.

Videogastenboek aanbieders

Er zijn in Nederland een flink aantal aanbieders van zogenoemde videogastenboeken. Deze verschillen zowel in prijs, kwaliteit als uitstraling. Er zijn goedkope aanbieders die ver onder de gemiddelde prijs zitten  maar deze hebben vaak een dramatische service of slechte kwaliteit. Daarnaast wil je dat het videogastenboek er professioneel en netjes uitziet. Op de websites van aanbieders zie je vaak hoe het desbetreffende videogastenboek er uit ziet. Dit geeft vaak al een goed beeld van de aanbieder.

Plaatsen van de bruiloftzuil

Nadat je een aanbieder hebt uitgekozen en je ontvangt de bruiloftzuil, dan is het belangrijk om het juiste plekje te vinden. Enkele veelgemaakte fouten zijn te weinig belichting en het plaatsen van de videozuil waar niemand het ziet. Wij hebben de top 3 tips opgesteld voor het plaatsen van de bruiloftzuil.

  1. Zorg voor voldoende licht. Het beste van schuin boven de bruiloftzuil.
  2. Plaats de zuil vlakbij het toilet en/of de garderobe. Men komt hier gedurende de dag/avond vaak langs.
  3. Benoem het gebruik van het videogastenboek. Laat de dj, band of presentator het gastenboek omroepen.

Door gebruik te maken van deze tips maak je optimaal gebruik van een videozuil. En heb je een ontzettend leuke herinnering van het feest.