Wie zijn wij?

Dat is een goede vraag. Zoals je kunt zien op deze website verhuren wij videozuilen. Niet alleen voor bruiloften, al is daar wel de meeste vraag naar, maar ook aan bedrijven, verenigingen en kinderfeestjes. Wij zijn gestart in 2013 omdat wij zagen dat niet heel Nederland gemakkelijk een videozuil kon bestellen. Het bleek dat dit inderdaad zo was en binnen de kortste keren konden we honderden mensen blij maken met onze videopaal.

Het geheim hier achter was het aanbieden van de beste videozuil op de markt en een service waar je U tegen zegt. Heb je vragen of wil je een offerte opvragen, vergeet dan vooral geen contact met ons op te nemen. Je zit nergens aan vast en wij maken graag de tijd voor je vrij. Bellen, mailen of whatsappen. Het is allemaal geen probleem!

Bieden wij ook andere leuke dingen aan voor een feest? Nee, want wij zijn goed in wat wij doen en wij willen hier de beste in blijven. Wij kunnen je uiteraard wel helpen maar onze specialiteit is de Videopaal!

Waarom een videogastenboek?

Vroeger was het heel normaal om en receptieboek bij de ingang te leggen zodat gasten daar hun zinnen in kwijt konden. Het gevolg was dat veel mensen het gastenboek in de kast of zolder legden en er nooit meer naar keken. Verder blijkt het voor veel mensen moeilijk om hun gevoelens uit te drukken in een paar zinnen die iedereen vervolgens ook nog kon zien. Dat kan beter, daarom is er de uitvinding van de videozuil (nee, wij hebben het helaas niet bedacht). Door middel van video krijg je een veel beter beeld wat iemand je probeert te wensen. Felicitaties zijn veel persoonlijker en gasten kunnen een boodschap inspreken wanneer het hen uitkomt. Je kunt rustig nadenken wat je wil zeggen en je ziet hoe het opgenomen wordt. In tegenstelling tot een receptieboek laat je de USB met alle opnames niet op zolder liggen maar zet je het bij de TV neer. Het is veel leuker om alle filmpjes vaker terug te kijken dan naar een saai gastenboek. Vooral de video’s aan het eind van de avond zorgen voor hilarische momenten.

Hoe werkt de videozuil?

Het principe is heel simpel. Wij verhuren de videozuil, gasten spreken een videoboodschap in en vervolgens zorgen wij dat ervoor dat al het beeldmateriaal op een USB komt te staan. Deze ontvang je binnen twee weken. Is dat alles? Nee, natuurlijk niet. Onze videozuilen zijn van de beste kwaliteit. Ze zijn voorzien van een HD camera met wijdhoeklens. Dit zorgt er voor dat iedereen er duidelijk op staat en zowel klein als groot zijn/haar boodschap kan opnemen. De camera zit op ooghoogte zodat de opnames niet van onderen worden genomen. Hiervoor is bewust gekozen omdat je van onderen voornamelijk de kin ziet van degene die een felicitatie inspreekt.

VIDEOPAAL RESERVEREN

Wilt u de videopaal reserveren? Vul dan geheel vrijblijvend het formulier en wij zullen u binnen 24 uur een offerte sturen.

Hebt u nog vragen? Stel deze dan via het mailadres: info@videopaal.nl

Reserveren